• strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client0/web42/web/sites/all/modules/views/includes/handlers.inc on line 77.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/clients/client0/web42/web/sites/all/modules/views/includes/handlers.inc on line 77.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /var/www/clients/client0/web42/web/sites/all/modules/views/includes/handlers.inc on line 77.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client0/web42/web/sites/all/modules/views/includes/handlers.inc on line 77.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client0/web42/web/sites/all/modules/views/includes/handlers.inc on line 77.

Felhívás!

 Kedves klubvezető, szakosztályvezető sporttárs!

Bizonyára eljutott már Hozzád a hír, hogy a Szövetség támogatásával, és a honlapunkon főtámogatóként szereplő Shoji Nagamija úr anyagi segítségével létrehozzuk sportágunk történelmét rendszerezni kívánó intézményünket, a „Sasaki Magyar Judo Múzeumot”. Hasonló intézménnyel rendelkezik szinte minden, a sportágban jelentős nemzet, a japánok, koreaiak, de Európában is pl. a németek.

Tartalmi szempontból fontosnak tartjuk feltárni a szervezeti keretek kialakulását egészen a gyökerektől, a judo magyarországi megjelenésétől a szövetség megalakulásán keresztül a mai klubéletig. E mellett fontos, hogy emléket állítsunk a múlt és a jelen bajnokainak, azoknak, akik az eredményekben jelentős szerepet játszottak, tehát a mestereknek, de azoknak is akik nélkül nem működhetne a sportág, mint pl. a bíróknak.

A nagy nemzetközi eredmények csak a jéghegy csúcsai. Tudjuk, hogy minden hozzá vezető út valahol a clubokban, szakosztályokban indul. Hiába tudjuk a nagy eredményeket megjeleníteni, ha azok mögött nem jelenik meg a kiválasztódás, az edzés, és a kis közösség.

Ennek megjelenítéséhez kérünk segítséget Tőled.

Minden érdekel bennünket, ami a régi bajnokokról szól.(képek, trófeák, stb., természetesen kísérő szöveggel) ugyanez a mesterekről, nagyobb versenyekről. Ez egyben komoly lehetőség a szakosztály (club) imázsának növelésére. Szívesen helyt adunk linkek formájában a club történetéről szóló ismertetőknek.

Sok minden megtudható már honlapunkról www.judomuzeum.hu, és ezen keresztül is kommunikálhatunk. Elérhetőségünk másik útja a levelezés, e-mail címünk: muzeum@judomuzeum.hu kapcsolattartó Csurgó Imre tel: 20/96-84-090

Az idő sajnos sürget bennünket. Az ünnepélyes megnyitó időpontja 2011. október 24.-ére már ki van tűzve. Az anyagok feldolgozására is időre van szükség. Ezért aki nem küld anyagot klubjáról július 01.-ig, az már nem tud az első induló tárlatokba bekerülni, és a késve érkező anyagok feldolgozása sem kezdődik rögtön a megnyitó után.

A sportág és saját egyesületetek érdekében várom mielőbb együttműködő küldeményeiteket.

 

Üdvözlettel:

Ozsvár András

Sasaki Magyar Judo Múzeum igazgatója

Cikk forrása:: 
Ozsvár András

A honlapra anyagot tölthetsz fel!

Főtámogatónk


Belépés

Videó Galéria