I. Múzeumi Esték

                                                                               

Nagy várakozással néztem elébe az első alkalommal megrendezett Múzeumi Esték programnak. Végül jópáran tiszteletüket tették. A köszöntő után melyet Ozsvár András Kucu mondott el megindult a kötetlen beszélgetés. Sinya pálinkája és a Rotburger házisöre megoldotta a beszélőkéket

.

Bandibácsi pogácsája osztatlan sikert aratott. A média képviselői is megérkeztek.

Jó hangulatban folyt a tervezett program. A köszöntő után mindenki kapott lehetőséget egy - egy sztori elmesélésére. Gábor László "Lapcsi" felolvasta a Takao san emlékére írt verset.

Ezután Ipacs László "Pulyu" aki 4 éve gyakorolja a hegedűművészet rejzelmeit, Magyar népdalokat adott elő. Nemsokára a résztvevők dalra fakadtak. A jó hangulatot emelte Pallos Emil színművész Kulacsocskám című előadása is. A Múzeumi Esték fénypontja Rózsa lábszárpörköltje volt mely feltette a koronát a Múzeumi Esték programjára. A belépők a múzeumi tárlatott bővítették. Gábor László Dél Európa bajnoki dísz oklevele és más egyébb relikvia került a múzeum tárlatába.

A következő programunkat május végére tervezzük. A Múzeum kertben kenyérlángos sütés és nótázás várható! Várjuk a sportág öregjeit az eseményre, melyet a judoinfo.hu weboldal is előre hirdetni fog.

Cikk forrása:: 
Ozsvár András

A honlapra anyagot tölthetsz fel!

Főtámogatónk


Belépés

Videó Galéria